Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228 info@lanpoint.nl

Sport Connect Workum

Project informatie

  • Omschrijving: Nieuwe locatie Sport Connect Workum
  • Categorie: Werkstationbeheer, Microsoft 365, Netwerk, VoIP
  • Relatie: Sport Connect
  • Oplevering: 30 Augustus, 2023

Nieuwe locatie Sport Connect Workum

Met veel plezier deel ik mijn recente samenwerking met Sport Connect, welke onlangs een nieuwe locatie heeft geopend in Workum. Als onderdeel van dit project heb ik de volledige aanleg van het netwerk verzorgd, wat cruciaal is voor een soepele werking van de sportschool.

Net als in hun bestaande locatie in Makkum heb ik hier een Unify Dream Machine SE-router geïnstalleerd, samen met twee Unify U6 Pro Access Points om ervoor te zorgen dat er voldoende wifi-dekking is in de sportschool. Om de IT en VoIP omgeving identiek te houden tussen beide locaties, heb ik ook hier een 4/5G-router geplaatst als secundaire internetverbinding.

Daarnaast heb ik gezorgd voor telefonische bereikbaarheid in de sportschool door een Yealink-basisstation met Dect-telefoon te plaatsen. Ik heb ook aanpassingen gemaakt in het belplan om ervoor te zorgen dat beide sportscholen goed bereikbaar zijn voor hun klanten.

Op de locatie in Workum heb ik de aanwezige iMac voorzien van werkstation beheer om ervoor te zorgen dat deze altijd up-to-date is en de prestaties kunnen worden gemonitord. Bovendien heb ik deze locatie gekoppeld aan de reeds aanwezige Microsoft 365-omgeving, waardoor ze kunnen profiteren van geavanceerde zakelijke functies en beveiliging.

Dit project heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe locatie van Sport Connect in Workum volledig operationeel is en optimaal kan profiteren van moderne IT-oplossingen. Het is altijd leuk om samen te werken met bedrijven zoals Sport Connect.