Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228 info@lanpoint.nl

VoIP Telefonie voor AskAnj@

Project informatie

  • Omschrijving: Nieuwe VoIP Telefonie omgeving
  • Categorie: VoIP
  • Relatie: AskAnj@
  • Oplevering: 02 Oktober, 2023

VoIP Telefonie voor AskAnj@

Met plezier deel ik mijn recente samenwerking met AskAnj@ Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd in Wolvega. In deze samenwerking heb ik een gloednieuwe VoIP-telefonieomgeving opgezet die aansluit op hun specifieke behoeften en bedrijfsdoelen.

Een van de hoogtepunten van dit project was de installatie van vier nieuwe bureautoestellen. Deze toestellen zijn geïntegreerd met de Vialer Webbrowser-plug-in, waardoor de gebruikers geen telefoonnummers meer handmatig hoeven in te toetsen op de fysieke toestellen. Dit verhoogt de efficiëntie en maakt telefoneren nog eenvoudiger.

AskAnj@ heeft bewust gekozen voor het VoIP Compleet pakket, waarmee ze voor een vast bedrag per maand gebruik kunnen maken van de meeste functionaliteiten van het platform en onbeperkt kunnen bellen. Dit biedt financiële duidelijkheid en flexibiliteit in hun telecommunicatiekosten.

Bovendien maakt Anja zelf gebruik van de Vialer App op haar telefoon, waardoor ze ook buiten kantoor bereikbaar is op het zakelijke nummer. Deze app stelt haar in staat om met het zakelijke nummer uit te bellen zonder dat ze hiervoor op kantoor hoeft te zijn.

Een andere belangrijke functie die we hebben geïmplementeerd, is de koppeling van de Google Contacts-omgeving van AskAnj@ met de telefoons. Hierdoor kunnen alle contacten in de Google Contacts-lijst eenvoudig worden gebeld via de telefoon, wat zorgt voor naadloze communicatie.

Daarnaast maakt AskAnj@ o.a. gebruik van de modules "Meldingen" en "Openingstijden" binnen de VoIP-telefonieomgeving. Anja heeft zelf persoonlijk de meldingen ingesproken, waardoor deze op maat zijn voor hun specifieke behoeften en een professionele uitstraling hebben.

Dit project heeft niet alleen de communicatie van AskAnj@ verbeterd, maar ook de algehele efficiëntie van hun telefoonsysteem geoptimaliseerd. Het is altijd een leuk om samen te werken met bedrijven zoals AskAnj@ om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun zakelijke doelen en verwachtingen.