Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228 info@lanpoint.nl

Website De Gebroeders de Vries

Project informatie

  • Omschrijving: Nieuwe website De Gebroeders de Vries
  • Categorie: Web design
  • Relatie: De Gebroeders de Vries
  • Oplevering: 16 februari 2023

Website De Gebroeders de Vries

Met veel plezier deel ik mijn recente samenwerking met De Gebroeders de Vries. Samen hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van hun nieuwe website, die zich richt op tuinaanleg en -onderhoud, op maat gemaakte veranda's, schuttingen, bestrating, glaswanden, overkappingen en tuinkamers.

Door nauwe samenwerking met De Gebroeders de Vries begreep ik hun specifieke behoeften en dienstenaanbod. Ik heb een moderne en functionele website gecreëerd die de unieke expertise en vakmanschap van De Gebroeders de Vries weerspiegelt.

De website biedt een overzichtelijke navigatiestructuur, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Ik heb ervoor gezorgd dat de verschillende diensten, zoals tuinaanleg en -onderhoud, op maat gemaakte veranda's, schuttingen, bestrating, glaswanden, overkappingen en tuinkamers, duidelijk worden gepresenteerd met gedetailleerde informatie en visueel aantrekkelijke afbeeldingen.

Daarnaast heb ik gezorgd voor een responsief ontwerp, waardoor de website optimaal toegankelijk is op diverse apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten De Gebroeders de Vries gemakkelijk kunnen bereiken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Ik ben trots op het eindresultaat. Het is een online platform dat hun vakmanschap en diensten op een effectieve en aantrekkelijke manier presenteert, waardoor ze hun klantenbestand kunnen uitbreiden en nieuwe mogelijkheden kunnen genereren in de tuinaanleg en onderhoudsbranche.