Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228 info@lanpoint.nl

Kinderopvang de Ofilant

Project informatie

  • Omschrijving: Nieuwe website Kinderopvang de Ofilant
  • Categorie: Web design
  • Relatie: Kinderopvang de Ofilant
  • Oplevering: 05 Juni, 2023

Website Kinderopvang de Ofilant

Hoewel Lanpoint voornamelijk focust op IT-beheer, IT-beveiliging en VoIP, heb ik met trots samengewerkt met Kinderopvang De Ofilant in Wolvega om hun nieuwe website te ontwikkelen.

Met aandacht voor een intuïtieve gebruikerservaring en visuele aantrekkingskracht, heb ik een moderne en gebruiksvriendelijke website gecreëerd die de unieke eigenschappen van de kinderopvang in de schijnwerpers zet.

Dankzij nauwe samenwerking met het De Ofilant-team begreep ik hun behoeften en waarden. Met een gestructureerde navigatie en overzichtelijke informatie-indeling kunnen ouders en verzorgers moeiteloos de benodigde informatie vinden. Door gebruik te maken van foto's van de kinderopvang, krijgen bezoekers een visuele inkijk in de kinderopvang ervaring.

Ik heb gezorgd voor een responsief ontwerp, waardoor de website toegankelijk is op diverse apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Hierdoor hebben ouders en verzorgers te allen tijde en overal eenvoudig toegang tot de benodigde informatie.

Ik ben enthousiast over het eindresultaat van de website ontwikkeling voor Kinderopvang De Ofilant. Het is een online platform dat de doelen van De Ofilant ondersteunt en ouders en verzorgers voorziet van een gebruiksvriendelijke en informatieve ervaring.