info@lanpoint.nl Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228

Microsoft 365 Oplossingen

Microsoft 365 is een pakket van software en diensten dat speciaal is ontworpen om bedrijven en individuen te helpen bij hun dagelijkse computer behoeften. Het biedt vele handige tools en mogelijkheden. Lanpoint helpt u dan ook graag bij het kiezen van de juiste Microsoft 365 oplossingen voor jouw bedrijf.

Zo biedt Microsoft 365 o.a. de volgende oplossingen:

  1. E-mail en Agenda: Je kunt e-mails versturen en ontvangen, afspraken plannen en je agenda bijhouden met Microsoft 365. Het is als een digitale postbus en kalender.

  2. Tekstverwerking en Spreadsheets: Je kunt documenten maken, bewerken en delen met programma’s zoals Microsoft Word en Excel. Dit is handig voor het schrijven van rapporten, brieven, of het maken van budgetten.

  3. Presentaties: Met PowerPoint kun je mooie diapresentaties maken. Handig voor zakelijke presentaties of schoolprojecten.

  4. Opslag: Microsoft 365 biedt cloudopslagruimte, genaamd OneDrive. Je kunt hier bestanden veilig opslaan en ze vanaf elk apparaat openen.

  5. Samenwerken: Je kunt met anderen samenwerken aan documenten in real-time, zelfs als jullie niet op dezelfde locatie zijn. Dit is handig voor teams die aan projecten werken.

  6. Videovergaderingen: Met Microsoft Teams kun je videomeetings houden. Dit is geweldig voor online vergaderingen, webinars of gewoon om met collega’s of klanten te praten, vooral als je op afstand werkt.

  7. Beveiliging: Microsoft 365 bevat ingebouwde beveiligingsfuncties om je gegevens te beschermen tegen bedreigingen zoals virussen en malware.

  8. Mobiele Apps: Je kunt Microsoft 365-apps gebruiken op je smartphone of tablet, zodat je productief kunt blijven, zelfs als je onderweg bent.
Microsoft 365 Applications

Laat je vandaag nog informeren over de oplossingen

Veel gestelde vragen over Microsoft 365

Microsoft 365 is de opvolger van Office 365. Het omvat dezelfde productiviteitstools als Office 365, plus extra beveiligings- en samenwerkingsfuncties.

OneDrive is de cloudopslagservice van Microsoft 365. Het stelt je in staat om bestanden veilig op te slaan en ze vanaf elk apparaat te openen en te delen.

Je kunt Microsoft Teams gebruiken door een vergadering te plannen en de deelnemers uit te nodigen. Tijdens de vergadering kun je video en audio inschakelen om te communiceren.

Je kunt documenten delen door ze te uploaden naar OneDrive of SharePoint en vervolgens deelbare links te genereren. Anderen kunnen het document bewerken via de webversie van Office-apps.

Je kunt Microsoft 365-apps downloaden van de App Store (voor iOS) of de Google Play Store (voor Android) en ze installeren zoals andere apps.

Je kunt Microsoft 365 licenties aanschaffen via Lanpoint. De kosten variëren afhankelijk van het abonnement en het aantal gebruikers.