info@lanpoint.nl Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228

Technische hulp nodig?

Lanpoint biedt zowel ondersteuning

op afstand als op locatie

Lanpoint begrijpt dat elke ICT-uitdaging uniek is. Daarom biedt Lanpoint zowel ondersteuning op afstand als op locatie! Of je nu op kantoor bent of ergens anders werkt, Lanpoint staat klaar om je te helpen. Met hulp op afstand kan Lanpoint snel problemen oplossen en updates uitvoeren zonder dat jij je werkplek hoeft te verlaten. Mocht hulp op afstand niet mogelijk zijn dan komt Lanpoint graag ter plaatse ondersteuning bieden. Lanpoint staat altijd paraat om jouw ICT en VoIP behoeften te vervullen, waar je ook bent!

TeamViewer ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Indien je onverhoopt technische problemen ondervindt, zal Lanpoint in eerste instantie proberen deze op afstand op te lossen. Hiervoor maakt Lanpoint gebruik van de TeamViewer-software. Met TeamViewer kan Lanpoint op afstand meekijken op jouw computer of laptop. Neem telefonisch contact met ons op en klik op de onderstaande knop om TeamViewer te starten.

Ondersteuning op locatie

Als blijkt dat het niet mogelijk is om de gewenste hulp op afstand te bieden, of als je de voorkeur geeft aan ondersteuning op locatie, dan komt Lanpoint graag bij jou langs! Lanpoint zal de benodigde werkzaamheden en/of problemen dan ter plaatse behandelen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.