info@lanpoint.nl Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228

Serverbeheer

Bij Lanpoint begrijpen we dat proactief beheer van cruciaal belang is, ongeacht de omvang van je bedrijf. Serverbeheer betekent het beheren, onderhouden en optimaliseren van de servers die essentieel zijn voor de operationele continuïteit van jouw organisatie. Dit kunnen fysieke servers zijn, virtuele servers of cloud servers. 

Of je nu een ZZP’er bent met een enkele server, een onderwijsinstelling met meerdere servers, of een MKB-bedrijf met een uitgebreide serverinfrastructuur, Lanpoint staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw serveromgeving soepel en veilig blijft functioneren. Ons doel is om jou te ontlasten van technische zorgen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw onderneming.

Lanpoint Serverbeheer

Inbegrepen:

Kies vandaag nog voor serverbeheer

Veel gestelde vragen over serverbeheer

Serverbeheer omvat het plannen, implementeren, onderhouden en beveiligen van serverinfrastructuur om de betrouwbaarheid en prestaties te waarborgen.

Servers moeten regelmatig worden bijgewerkt met beveiligingspatches en updates. De frequentie hangt af van de aard van de updates en het beleid van de organisatie.

Serverprestatie kan worden geoptimaliseerd door monitoring, capaciteitsplanning, het verwijderen van ongebruikte services en het upgraden van hardware indien nodig.

Monitoring is essentieel om de prestaties en gezondheid van servers te bewaken, problemen vroegtijdig te detecteren en proactief in te grijpen.