Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228 info@lanpoint.nl

Single Blog

  • Home
  • Vernieuwde Website
Lanpoint Nieuwe Website

Vernieuwde Website

Beste lezer,

Met veel enthousiasme wil ik jullie vertellen over de vernieuwde website! Naast het nieuwe ontwerp, heb ik ook een aantal toevoegingen gedaan om jullie ervaring te verbeteren en daarom vertel ik hieronder graag meer over de nieuwe functies die je nu kunt ontdekken.

Nieuws

Zo beschikt de website nu over een speciale ‘Nieuws‘-sectie. Hier deel ik graag de laatste updates en ontwikkelingen bij Lanpoint en in de wereld van de ICT. Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Neem dan regelmatig een kijkje op de nieuws pagina.

Projecten

Daarnaast heb ik ook een speciale ‘Projecten‘-pagina toegevoegd. Hier kun je een kijkje nemen in enkele van de meest succesvolle afgeronde projecten. Bekijk deze pagina snel om te ontdekken welke interessante projecten ik tot nu toe heb voltooid.

Zakelijke oplossingen

Onder het kopje ‘Zakelijk‘ heb ik alle zakelijke oplossingen van Lanpoint overzichtelijk verzameld. Hier vind je uitgebreide informatie over de oplossingen die Lanpoint biedt. Daarnaast heb ik ook een lijst met veel gestelde vragen toegevoegd bij de oplossingen om je direct te voorzien van antwoorden op eventuele vragen over de aangeboden oplossingen.

Ik nodig je van harte uit om alle vernieuwde secties van de website rustig te verkennen. Blijf op de hoogte van de meest recente updates en ontdek hoe Lanpoint jou kan ondersteunen bij al je ICT-behoeften.

Met vriendelijke groet,

Freddy – Lanpoint