info@lanpoint.nl Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228

Slim en Flexibel Communiceren met VoIP Telefonie

Ben je klaar voor een moderne manier van communiceren? Lanpoint bied je VoIP telefonie, de slimme en flexibele manier om in contact te blijven met je klanten en collega’s. De VoIP-oplossingen, met de keuze tussen VoIP Compleet en VoIP Maatwerk, tillen jouw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau zonder gedoe.

Waarom Is VoIP Telefonie Belangrijk?

Waarom zou je vasthouden aan verouderde telefoonlijnen als je kunt genieten van de vrijheid van VoIP? Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor VoIP-telefonie.

Kostenbesparing: Dag dure telefoonrekeningen! VoIP is vaak aanzienlijk voordeliger, vooral voor internationale gesprekken.

Flexibel Werken: Met VoIP kun je overal werken, zolang je maar internet hebt. Thuis, op kantoor of in een café – de keuze is aan jou.

Handige Functies: Denk aan voicemail via e-mail, keuzemenu’s, meldingen en nummerherkenning. VoIP biedt tal van handige functies.

Schalingsmogelijkheden: Of je nu een klein bedrijf hebt of een groeiende onderneming, VoIP past zich aan jouw behoeften aan.

Lanpoint Yealink VoIP Telefoon
Lanpoint VoIP Telefonie

Waarom Kiezen voor VoIP?

In de moderne zakenwereld is communicatie de sleutel tot succes. Daarom is de keuze voor VoIP-telefonie van Lanpoint een slimme zet voor bedrijven. Maar waarom zou je deze innovatieve technologie moeten omarmen?

  1. Kostenbesparing: VoIP biedt bedrijven de kans om aanzienlijk te besparen op telecommunicatiekosten. In vergelijking met traditionele telefoonlijnen zijn de tarieven voor lokale en internationale gesprekken vaak veel lager. Dit betekent dat je bedrijfsbudget efficiënter kan worden besteed.

  2. Flexibiliteit: Lanpoint’s VoIP-telefonie stelt je in staat om overal te werken waar je internet hebt. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, je kunt naadloos met klanten en collega’s communiceren. Dit vergroot de flexibiliteit en productiviteit van je bedrijf.

  3. Geavanceerde functies: VoIP biedt een breed scala aan handige functies, zoals voicemail via e-mail, keuzemenu’s, meldingen en nummerherkenning. Deze functies verbeteren de professionele uitstraling van je bedrijf en maken de communicatie efficiënter.

  4. Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf bent dat groeit of een gevestigde onderneming met uitbreidingsplannen, VoIP-telefonie past zich aan je behoeften aan. Je kunt eenvoudig nieuwe lijnen toevoegen of bestaande aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Kies vandaag nog voor de overstap

Veel gestelde vragen

VoIP maakt gebruik van internetverbindingen om spraak- en datadiensten te leveren in plaats van traditionele telefoonlijnen.

Denk aan functies zoals voicemail in je e-mail, nummerweergave, keuzemenu, meldingen, belgroepen, gespreksopname en meer.

Ja, in veel gevallen kun je bestaande telefoonnummers behouden bij de overstap naar VoIP.

De geluidskwaliteit is vaak uitstekend, vergelijkbaar met of beter dan traditionele telefonie.

Ja, Lanpoint biedt technische ondersteuning om eventuele vragen of problemen op te lossen.

 VoIP Telefonie kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren in vergelijking met traditionele telefonie. Dit is echter wel afhankelijk van welke functionaliteiten je gebruik maakt.

Neem contact op via e-mail of telefoon om te beginnen met de implementatie van de juiste VoIP Telefonie-oplossing voor jouw bedrijf.

Ja, via het online VoIP portaal kun je zelf jouw VoIP omgeving beheren en aanpassingen doorvoeren in jouw bel omgeving.