Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228 info@lanpoint.nl

Single Blog

  • Home
  • Waarom Werkplekbeheer een Slimme Keuze is
Lanpoint Werkplekbeheer

Waarom Werkplekbeheer een Slimme Keuze is

Als ZZP’er of MKB’er heb je genoeg aan je hoofd. Van het bijhouden van administratie tot het aantrekken van klanten, je hebt geen tijd om je zorgen te maken over IT-kwesties. Dit is precies waarom werkplekbeheer een slimme keuze is voor ZZP’ers en MKB’ers. Laat me je uitleggen waarom kiezen voor werkplekbeheer een slimme beslissing is voor jouw bedrijf.

Minder Stress, Meer Productiviteit

Met werkplekbeheer ben je verzekerd van een stabiele en veilige IT-omgeving. Je hebt geen gedoe meer met trage computers of onverwachte storingen. In plaats daarvan kun jij je richten op waar je echt goed in bent: je bedrijf runnen. Of je nu een freelancer bent met één laptop of een MKB-bedrijf met tientallen werkplekken, werkplekbeheer zorgt ervoor dat je systemen soepel blijven draaien.

Proactieve Bescherming tegen Bedreigingen

Cyberbeveiliging is een van de grootste zorgen voor elk bedrijf. Gelukkig zit geavanceerde antivirussoftware standaard in het werkplekbeheer pakket. Maar werkplekbeheer gaat verder dan dat: werkplekbeheer houdt je systemen continu in de gaten, zodat we eventuele bedreigingen kunnen opsporen en aanpakken voordat ze een probleem worden. Je hoeft dus niet te wachten tot er iets misgaat; er wordt proactief gehandeld om je veilig te houden.

Altijd Up-to-Date met Werkplekbeheer

Een van de voordelen van werkplekbeheer is dat het ervoor zorgt dat je systemen altijd up-to-date zijn. Dit betekent dat je niet handmatig patches en updates hoeft bij te houden. Werkplekbeheer zorgt voor het patchmanagement van zowel Windows als MacOS, zodat je systemen altijd beschermd en efficiënt blijven.

Lanpoint OS Patches Overview voor werkplekbeheer

Transparantie en Rapportage

Ik begrijp dat je wilt weten wat er gebeurt met je IT-systemen. Daarom biedt werkplekbeheer regelmatige rapportage, zodat je inzicht hebt in wat Lanpoint doet om je bedrijf veilig en efficiënt te houden. Dit soort transparantie is belangrijk voor ondernemers die hun kosten en activiteiten goed willen beheren.

Vaste Prijzen, Geen Verrassingen

Bij Lanpoint krijg je al deze voordelen voor een vast bedrag per maand, per werkplek. Geen verborgen kosten of onverwachte uitgaven. Je weet precies wat je betaalt en wat je ervoor terugkrijgt. Dit maakt budgetteren een stuk eenvoudiger.

Kies Vandaag nog voor Werkplekbeheer

Als jij je zorgen wilt verminderen, je productiviteit wilt verhogen en je IT-omgeving wilt beschermen, dan is werkplekbeheer de oplossing. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Lanpoint jou kan helpen. Het is tijd om je te richten op je bedrijf en niet op je IT-problemen.