info@lanpoint.nl Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228

Ontdek hier alle zakelijke oplossingen

Verken Ze Nu

Werkplekbeheer

Is mijn werkplek wel up-2-date? Is er wel een virusscanner geinstalleerd? Met werkplekbeheer zijn deze vragen verleden tijd!

Aanleg (Wifi) netwerken

Welke router, draadloos toegangspunt en bekabeling heb ik nodig? Laat Lanpoint jouw netwerk opzetten, zonder zorgen over deze vragen!

Hardware

Welke laptop, monitor of printer ben ik nodig? Lanpoint biedt deskundig advies en werkt alleen met gerenommeerde merken!

Serverbeheer

Is de server wel voorzien van de laatste updates? Zijn alle datadragers nog wel in topconditie? Met serverbeheer heb je hier geen omkijken meer naar!

Microsoft 365

Welke Microsoft 365 licenties ben ik nodig en kan mijn data wel naar de cloud? Laat Lanpoint je hierin adviseren zodat jij niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Domeinnaamregistratie

Is mijn domeinnaam nog beschikbaar en hoe stel ik nadien de juiste DNS gegevens in? Geef jouw domeinnaam door en Lanpoint regelt de rest!

VoIP Telefonie

Ben ik optimaal bereikbaar? Kan ik op verschillende locaties bereikbaar zijn? Met Lanpoint's VoIP-oplossingen ben je altijd overal bereikbaar!

Microsoft 365 Back-up

Heb ik cloudback-ups voor mijn e-mail en gegevens? Goed gedacht! Lanpoint's 365 Total Back-up oplossing regelt dit voor jou!

Wachtwoordmanager

Waar sla ik mijn wachtwoorden veilig op en deel ik ze met mijn team? Lanpoint's wachtwoordmanager maakt deze zorgen verleden tijd!

Werkwijze bij de zakelijke oplossingen

Incidentele storingen (break-fix)

Heeft jouw organisatie (nog) niet de middelen voor het volledig kunnen uitbesteden van de ICT ondersteuning, maar loop je wel tegen een storing aan en wil je die verholpen hebben? Ook dan kun je bij Lanpoint terecht. Middels het break-fix model verhelp ik de storing en zit je verder nergens aan vast.

ICT Projecten

Wil je éénmalig of incidenteel meerdere ICT werkzaamheden laten uitvoeren? Dan kan Lanpoint dit uitvoeren vanuit een project. Op basis van de uit te voeren werkzaamheden ontvangt je een vrijblijvend voorstel. Akkoord? Dan stem ik de planning verder met je af en voer ik nadien de werkzaamheden uit.

Volledige uitbesteding van de ICT

Wil je liever jouw ICT dienstverlening volledig uitbesteden en gaat jouw voorkeur uit naar het voorkomen van problemen i.p.v. het achteraf oplossen van problemen? Kies dan voor extern beheer. Lanpoint houdt jouw systemen in de gaten en grijpt al in voordat de storing zich voordoet!

Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op!