info@lanpoint.nl Wollegras 5, 8471 WH, Wolvega 0561-700228

ICT-Diensten voor particulieren

Ook als particulier kun je bij Lanpoint terecht als je worstelt met computerproblemen of uitdagende vraagstukken. Regelmatig helpt Lanpoint bij het oplossen van computerproblemen of de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Het is hierbij wel belangrijk om te weten dat Lanpoint geen fysieke winkel heeft. Om ervoor te zorgen dat ik de best mogelijke ondersteuning kan bieden, vraag ik je vriendelijk om telefonisch, via mail of via WhatsApp contact op te nemen.

Werkzaamheden voor particulieren

Lanpoint werkplekbeheer

Neem vandaag nog contact op

Veel door particulieren gestelde vragen

Lanpoint heeft geen fysieke winkel. Neem tijdens kantoor uren (08:30 – 17:00) contact op voor ondersteuning. Dit kan via email, telefonisch of via WhatsApp. Voor WhatsApp kan het telefoonnummer (0561-700228) aangehouden worden.

Neem tijdens kantoor uren (08:30 – 17:00) contact op voor ondersteuning aan huis. Dit kan via email, telefonisch of via WhatsApp. Voor WhatsApp kan ook het telefoonnummer (0561-700228) aangehouden worden.

Ja, dat kan. Neem eerst contact op voor verdere instructies.

Kosten variëren afhankelijk van het specifieke probleem. Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte.

Dit hangt af van de aard van het probleem. Lanpoint streeft ernaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Ja, Lanpoint biedt garantie op de uitgevoerde reparaties. 

Ja, Lanpoint biedt uitgebreide ondersteuning bij de aanleg en configuratie van thuisnetwerken, inclusief wifi.

Regelmatig onderhoud, software-updates en het vermijden van onbetrouwbare websites kunnen helpen om de prestaties van jouw computer te behouden.

Lanpoint accepteert betalingen via bankoverschrijving en in contanten. Het is momenteel (nog) niet mogelijk om bij Lanpoint te pinnen.